9 carti pe care vreau sa le citesc in viitorul apropiat

carti-recomandari

Unul dintre lucrurile pe care vreau sa le ajustez la mine este prioritizarea sau capacitatea de ma angaja la lucruri pe care pot sa le termin, sa ma ajute sa evoluez dar sa nu imi distruga orice urma de viata sociala si sa imi fure orele de odihna.

Zilele astea am dat-o iar „in bara” cu acest aspect. Am reinceput facultatatea si am de citit un numar considerabil de pagini si de explicat ulterior ce am inteles, am un loc de munca care ma ajuta sa fiu flexibil dar imi mananca timp si energie si am de citit cateva carti pentru recenzii.

In acest articol ne vom concentra pe al treilea punct central al vietii mele, cititul si recenziile pe care intentionez sa le public.

Si inainte sa numesc cartile pe care le voi recenza vreau sa adaug ca sper sa reusesc sa o fac intr-un timp ok.

Desi nu mi s-au pus anumite termene limita am intarziat cu cititirea lor.

Asta sa fie o lectie pentru mine si pentru cei care citesc acest articol. Sa nu iti fie frica sa iti iei angajamente care te vor scoate din zona de confort dar sa ai grija ca iti ofer timp si ai destul energie sa le duci al indeplinire, orice ar insemna asta.

Ceea ce veti putea citi in continuare va fi putin diferit de vechiul format al site-ului. Dupa cum stii am publicat foarte multe articole cu liste. Unele nu sunt chiar atat de rele, altele sunt groaznice. Important este ca am mers inainte cu acest proiect.

Acum as dori sa ma axez pe recenziile cartilor pe care le citesc si consider ca ar prezenta interes pentru cititorii acestui site si pe articole de genul acestuia, mai umane, care sa transmita ceva diferit fata de ce scriam inainte sau poate mai complet si mai cuprinzator despre un anumit subiect. Nu o sa scriu dezvoltare personala. Nu o sa dau sfaturi. O sa impartasesc cu voi anumite lucruri putin mai personale care au legatura cu cartile.

Aceste idei imi vin cand scriu. Nu am programat sa fac asta deci asta o sa fac. Sa vedem unde ma duce acest plan al meu.

Sa revin la cartile pe care vreau sa le citesc in viitorul apropiat. Aceste sunt dupa cum urmeaza si intr-o ordine aleatorie:

Am primit cartea de la editura Act si Politon. Am avut acum ceva timp cont pe Blinkist si am citit, parca, un rezumat la aceasta carte. Asta a fost motivul pentru care am dorit sa o citesc pe toata.

L-am urmarit o perioada scurta pe autor. Am vazut ca a avut o lansare destul de mare a cartii respective si daca tot am avut ocazia sa o citesc, de ce nu?! Carte primita de la editura Amaltea.

Carte primita de la editura ALL. Sunt pasionat de istorie si am mai citit o biografie a lui Caesar de acelasi autor. Pare interesanta pana acum cartea.

Si aceste doua carti le-am primit de la editura ALL. Am vrut de mult sa citesc lucrarile acestui domn. Sunt destul de complexe si acopera ariile mele de interes.

Alta carte avand ca subiect istoria. Sunt la facultatea de istorie, nu ma pot abtine. O carte ce pare interesanta la o scurta rasfoire. Primita de la libraria LibMag.

Am citit primul volum din seria Cimitirul cartilor uitate si m-a dat pe spate. Iar daca am avut ocazia sa citesc si pe al doilea am fructificat oportunitatea. Acum mai trebuie doar sa o savurez. Primita de la libraria LibMag.

Apoi mai trebuie sa ajunga de la libraria BookZone cartile Hai sa ne prefacem si azi si Titi Smeureac, ciobanul freelancerIar de la libraria Libris astept Amintiri, vise, reflectii.

Sunt multe carti. Noua in total. Dar la ritmul meu de cititi as putea spune ca o sa le dau gata in 2-3 saptamani pe toate.

Asta o sa fie provocarea pe care o lansez atunci. Sa citesc 9 carti in trei saptamani. 3 carti pe saptamana.

Cu care sa incep? Ajuta-ma cu un comentariu!

Concluzia este sa invatam sa ne organizam mai bine si sa luam angajamentele constienti de responsabilitatea de a le respecta.

Acestea fiind spune, tu ce vrei sa citesc in viitorul apropiat? 

Similar Posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *