10 cărţi de citit despre spiritualitate +10 cărţi electronice gratis

carti-spiritualitate

Spiritualitatea este o parte importantă din viaţă fiecărui om. Este necesar să ne hrănim şi să avem grijă de lumea noastră interioară. Prin acest articol doresc să te ajut să găseşti cărţile care te vor ajuta să înţelegi mai bine spiritualitatea şi să fii o persoană mai bună în general.

 

Mai jos ai cele 10 cărţi despre spiritualitate pe care ţi le recomand:

Puterea prezentului – Eckhart Tolle

Aceasta este una dintre cele mai populare cărţi de spiritualitate din ultimii ani. I-a oferit o doză mare de expunere autorului dar în acelaşi timp a ajutat milioane de persoane să ducă o viaţă mai liniştită. Mesajul este simplu : trăieşte în prezent şi vei găsi fericirea.

Conversaţii cu Dumnezeu(3 volume) – Neale Donald Walsch

Cărţile, după cum le spune şi titlul, sunt conversaţii pe care autorul le-ar purta dacă ar vorbi cu Dumnzeu. Din ele vei desprinde înţelepciunea care derivă din experienţele autorului şi vei înţelege relaţia pe care o are fiecare cu Dumnezeu.

Despre bunătate inimii – Dalai Lama

Scopul cărţii este să ofere o perspectivă budistă asupra învăţăturilor şi pildelor creştine. Această perspectivă nu are intenţia de a denigra ci de a lumina şi de a face cititorul să înţeleagă universalitatea învăţurilor marilor învăţători spirituali.

Jurnalul fericirii – Nicolae Steinhardt

„Am intrat în închisoare orb (cu vagi străfulgerări de lumina, dar nu asupra realităţii, ci interioare, străfulgerări autogene ale beznei, care despică întunericul fără a­-l risipi) şi ies cu ochii deschişi; am intrat răsfăţat, râzgîiat, ies vindecat de fasoane, nazuri, ifose; am intrat nemulţumit, ies cunoscând fericirea; am intrat nervos, suparăcios, sensibil la fleacuri, ies nepăsător; soarele şi viaţa îmi spuneau puţin, acum ştiu să gust felioara de pâine cât de mică; ies admirind mai presus de orice curajul, demnitatea, onoarea, eroismul; ies împacat: cu cei cîrora le­-am greşit, cu prietenii si duşmanii mei, ba şi cu mine însumi.”(N. Steinhardt)

Alchimistul – Paulo Coelho

Cel mai celebru roman al lui Coelho ne poartă prin aventurile păstorului Santiago şi ne face să înţelegem prin minunate metafore unde sunt ascunse cu adevărat comorile cele mai mari.

Profețiile de la Celestine – James Redfield

O carte care te va sprijini pe parcusul evoluţiei tale spirituale.

Calea luptătorului paşnic – Dan Millman

„Mă consider un războinic paşnic pentru că bătăliile importante sunt în interior,” îmi spusese cândva Socrate. Acum mă confruntam cu propria bătălie interioară – o perioadă de deznădejde, cinism şi paralizie mentală. Mă simţeam îngheţat, prins între două lumi, fără să aparţin cu adevărat niciuneia. Voiam să mă întorc din drum, însă văzusem deja prea multe şi nu vedeam nicio cale să merg înainte.

Călugărul care şi-a vândut Ferrari-ul – Robin Sharma

Această carte este una mai practică dar, din punctul meu de vedere, se ocupă foarte bine de practicalitate spirituală a cotidianului şi a descoperii definiţiei proprii a  succesului în viaţă.

Zen si arta fericirii – Chriss Prentiss

Cartea porneşte de la premisa că fiecare îşi construieşte realitatea şi oferă sfaturi uşor de aplicat în viaţa de zi cu zi pentru a crea o realitate cât mai sănătoasă.

Miracolele Arhanghelului Mihail – Doreen Virtue

Această carte te învaţă cum să iei contactul cu Arhanghelul Mihail şi cum să cultivi relaţia cu divinitatea zilnic.

 

Cărţile electronice gratis de spiritualitate

 

  1. Living from the heart – Nirmala
  2. Cultivating inner peace – Paul R. Fleischman
  3. What about love – Gina Lake
  4. The way of liberation – Adyashanti
  5. Ten Teachings for One World:  Wisdom from Mother Mary -Gina Lake
  6. The Open Secret – Tony Parsons
  7. Gifts with No Giver: A Love Affair with Truth – Nirmala
  8. Freedom and Resolve: The Living Edge of Surrender – Gangaji
  9. Keys to the Ultimate Freedom – Lester Levinson
  10. Radiance: Experiencing Divine Presence – Gina Lake

Dacă ţi-a plăcut, dă un share şi lasă un comentariu. Multă linişte îţi doresc! 🙂

Similar Posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *