Top 10 cărţi de citit înainte să apară filmele lor în 2016


De-a lungul timpului au fost făcute multe filme bune inspirate din cărţi. Când mă gândesc la acest subiect îmi vin în minte Fight Club şi Închisoarea îngerilor care au reuşit să creeze un cult în jurul lor.

Deci hai să vedem ce cărţi urmează să fie transformate în filme în anul 2016.

 

Al cincilea val de Rick Yancey

Despre ce este vorba: În acest roman SF, adolescenta Cassie Sullivan este una dintre puţini oameni care au supravieţuit de pe planetă. Pământul a fost invadat de extratereştrii, care atacă în valuri(pene electrice,distrugeri ale zonelor de coastă,boli,masacru). Iar acum trebuie să înfrunte al cincilea val, să se protejeze pe ea şi pe fratele ei şi partea nasoală este că nu poate să aibă încredere în nimeni. Chloë Grace Moretz interpretează rolul adolescentei şi se anunţă să fie o adaptare pe cinste pentru fanii genului.

Data lansării:22 Ianuarie(trailer aici)

Distribuţie: Chloë Grace Moretz, Liev Schreiber, Alex Roe, Nick Robinson

 

Mândrie şi prejudecată şi zombi de Jane Austen şi Seth Grahame-Smith

Despre ce este vorba:O continuare a clasicului roman al lui Jane Austen. Povestea începe când o boală misterioasă loveşte Meryton şi morţii revin la viaţă. Elizabeth Bennet este pregătită să nimicească dar este distrasă de domnul Darcy. Romanul este plin de dragoste,comedie, dramă şi,desigur, zombi.

Data lansării: 5 Februarie(trailer aici)

Distribuţie: Lily James, Lena Headey, Charles Dance, Matt Smith

 

Allegiant de Veronica Roth

Despre ce este vorba: A treia parte din seria de succes Divergent, Allegiant continuă povestea lui Tris Prior şi află ce se află după porţile lumii închise şi autoritare în care a trăit. Urmând modelul Harry Potter şi Jocurile foamei, ultima carte va fi împărţită în două filme. A doua parte va fi lansată în 2017.

Data lansării: 18 Martie(trailer aici)

Distribuţie: Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort, Naomi Watts

 

Alice în ţara din oglindă de Lewis Carroll

Despre ce este vorba:În continuarea la Alice în ţara minunilor, Alice se află într-o lume inversată, în care se poate intra prin oglinda de deasupra şemineului ei. Este cufundată într-o lume capricioasă a pieselor de şah vii şi a creaturilor ciudate şi în cele din urmă se trezeşte ca pion într-un joc de şah dintre Humpty Dumpty, Tweedledum şi Tweedledee.

Data lansării:27 Mai(trailer aici)

Distribuţie: Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska

 

Fata din tren de Paula Hawkins

Despre ce este vorba:Rachel, o femeie proaspăt divorţată, face naveta în fiecare dimineaţă cu trenul şi în fiecare dimineaţă priveşte rutina unui cuplu perfect care ia micul-dejun. Dar într-o zi,este martoră la ceva şocant şi depune mărturie la poliţie, devenind implicată în misterul care urmează.

Data lansării. 7 octombrie

Distribuţie: Rebecca Ferguson, Emily Blunt, Justin Theroux

 

Fantastic Beasts And Where To Find Them de J.K Rowling

Despre ce este vorba: Fanstatic beasts and where to find them este o carte de creaturiile magice din lumea lui Harry Potter. Cartea are acţiunea plasată cu 70 de ani înainte ca Harry Potter să ajungă la Hogwarts şi urmăreşte aventurile scriitorului Newt Scamander în lumea vrăjitoarelor şi vrăjitorilor din New York.

Data lansării:18 Noiembrie(trailer aici)

Distribuţie: Eddie Redmayne, Katherine Waterson, Ezra Miller, Colin Farrell

 

Chemarea monstrului de Patrick Ness

Despre ce este  vorba: Puţin după miezul nopţii, Connor găseşte un monstru în spatele curţii. Dar nu este monstrul la care se aştepta – el îl aştepta pe cel din coşmarul pe care îl are aproape în fiecare noapte, care a început în acelaşi timp cu tratamentul pentru cancer al mamei sale. Monstrul din spatele curţii este unul antic,sălbatic, şi în căutarea unui lucru periculos – adevărul.

Data lansării: 14 Octombrie(trailer aici)

Distribuţie: Liam Neeson, Felicity Jones, Sigourney Weaver, Lewis MacDougall

 

Cartea junglei de Rudyard Kipling

Despre ce este vorba: Un băiat orfan pe nume Mowgli este crescut de o haită de lupi şi se împrieteneşte cu un urs pe nume Baloo şi cu o panteră neagră pe nume Bagheera. Este o poveste clasică pe care toţi o cunoaştem. Rămâne de văzut cum ne vor impresiona actorii în noul film.

Data lansării:15 Aprilie(trailer aici)

Distribuţie: Lupita Nyong’o, Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray, Neel Sethi

 

Tarzan din neamul maimuţelor de Edgar Rice Burroughs

Despre ce este vorba: Povestea clasică a unui băiat care este crescut de maimuţe după ce părinţii lui mor în jungla africană. Fostul star din True Blood Alexander Skarsgård interpretează un Tarzan musculos şi actual.

Data lansării:1 Iulie(trailer aici)

Distribuţie: Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson, Margot Robbie

 

Inferno de Dan Brown

Despre ce este vorba:Robert Langdon, profesor de simbolistică la Harvard,se trezeşte într-un spital italian cu nicio amintire din ultimele 36 de ore. Când este urmărit de un asasin, el şi doctorul său,Sienna Brooks, pleacă din Florenţa şi intră într-o aventuri caracteristică domnului Langdon, cu coduri şi oameni ai Renaşterii.

Data lansării:14 Octombrie

Distribuţie Tom Hanks, Felicity Jones, Ben Foster

Lista nu se încheie aici. Vreau să îmi spui ce cărţi ai auzit că trec pe marele ecran. Ce părere ai de cele de mai sus?

Similar Posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *