(Alte) 12 cărţi de dezvoltare personală care îţi vor schimba viaţa


Primul articol despre cărţi de dezvoltare personală a căpătat ceva popularitate în rândul cititorilor site-lui. Aşa că am decis să fac un alt articol despre cărţi de dezvoltare personală. Şi deoarece sunt foarte multe din care se poate alege m-am rezumat la 11 cărţi pe care le recomand oricui vrea să ducă o viaţă mai bună.

Sursă: forbes.com

Sursă: forbes.com

Puterea nemărginită de Anthony Robbins

Cea mai populară carte a lui Tony Robbins te va motiva şi îţi va deschide ochii să vezi adevărata putere care aşteaptă să fie accesată. Iar această putere se află în mintea ta. Dacă vrei să fii motivat ca la carte trebuie să achiziţionezi această carte.

Poţi asculta cartea gratis aici.

Sursă: wikipedia.org

Sursă: wikipedia.org

Puterea prezentului de Eckhart Tolle

Mesajul din carte este foarte simplu, trăitul în momentul de faţă este cea mai rapidă cale spre fericire. Dacă reuşeşti să accesezi momentul de faţă vei avea acces la o lume nouă. Cel puţin asta declară autorul în lucrarea de faţă. Vezi tu dacă am dreptate sau nu.

sursă:bolstablog.wordpress.com

sursă:bolstablog.wordpress.com

Cei şase stâlpi ai încrederii în sine de Nathaniel Branden

O carte pe care o recomand tuturor persoanelor care doresc să îşi crească nivelul de încredere în sine natural şi fără complicaţii. O carte care îţi poate schimba perspectiva asupra lumii şi, cel mai important, îţi îmbunătăţeşte relaţia pe care o ai cu tine.

Sursă:jmwgroup.net

Sursă:jmwgroup.net

De la idee la bani de Napoleon Hill

O carte foarte practica care te va ajuta să îţi transformi visurile în realitate. Cel puţin din punct de vedere financiar. Are la bază următoarele 13 principii:

 • Dorinţa
 • Credinţa
 • Autosugestia
 • Cunoaşterea
 • Imaginaţia
 • Îndrăzneala
 • Persistenţa
 • Ajutorul extern
 • Planificarea
 • Subconştientul
 • Puterea creierului
 • Al şaselea simţ

Cumpără cartea ca să afli la ce se referă fiecare principiu.

Sursă:baybusinesshelp.com

Sursă:baybusinesshelp.com

Secretele succesului de Dale Carnegie

Are o structură foarte practică şi face carte uşor de citit şi uşor de înţeles principiile care trebuie aplicate în viaţa de zi cu zi. Principiile le găseşti aici.

Gândire rapidă,gândire lentă de Daniel Kahneman dany

Această carte este rezultatul muncii intense depuse de-al lungul timpului în domeniul psihologiei comportamentale de către laureatul Nobel Daniel Kahneman. Acesta este „tatăl” economiei comportamentală – modul în care psihologia ne afectează deciziile – şi explică asta prin cele două sisteme în care gândirea ne este divizată: rapid şi lent. O carte care te va ajuta să înţelegi de ce iei anumite decizii şi cum să-ţi foloseşti mintea în folosul tău.

Sursă:www.chabad.org

Sursă:www.chabad.org

Omul în căutarea sensului vieţii de Viktor E. Frankl

Lucrarea de faţă spune povestea autorului în lagărele naziste şi cum a reuşit să găsească speranţă şi pace în cele mai groaznice locuri.

Sursă:www.internationalfranchisedirectory.net

Sursă:www.internationalfranchisedirectory.net

Începe cu nu-ţi place de Brian Tracy

Brian Tracy ne învaţă cum să distrugem procrastinarea şi să atacăm obiectivele pe care le avem printr-o tactică neobişnuită. Ne îndeamnă să începem cu nu ne place şi să ne ocupăm de priorităţile noastre primul lucru în fiecare zi.

sursă:wikipedia.org

sursă:wikipedia.org

Flux de Mihaly Csikszentmihalyi

Ai simţit vreodată că timpul trece foarte repede atunci când faci un anumit lucru? Ceea ce s-a întâmplat este un lucru destul de simplu: ai intrat în starea de flux. Dacă vrei să înveţi să intri mai des în această stare te invit să citeşti această carte.

Sursă:forbes.com

Sursă:forbes.com

Excepţionalii de Malcolm Gladwell

Oare succesul este ceva pentru care sunt destinaţi  cei care muncesc din greu şi îşi urmăresc viziunea? Sau este rezultatul mult mai multor factori? Cum ar fi perioada în care te-ai născut, influenţa celor din jur şi alte lucruri. Cartea lui Gladwell tratează factorii care au dus la succesul unor oameni precum Steve Jobs şi Bill Gates.

sursă: elefant.ro

sursă: elefant.ro

Puterea magică a gândului de David J. Schwartz

Una din cărţile care te învaţă cât de important este ce gândeşti şi ce laşi să te influenţeze. De asta persoanele care îşi petrec viaţa sub influenţe nefaste ajung nişte victime şi nişte eşecuri.

mancati

Nu mâncaţi niciodată singuri de Keith Ferrazzi şi Tahl Raz

Lucrul în echipă este ceva ce fiecare om de succes trebuie să înveţe şi să-l exerseze de-a lungul vieţii. Cartea de faţă te ajută să ai relaţii mai bune cu ceilalţi, să construieşti echipe competente şi să duci o viaţă mai bună.

Viaţa te poate duce în locuri pe care nu le doreşti. Din acest motiv trebuie să investeşti în tine şi în inteligenţa ta ca să poţi să te îndrepţi unde vrei tu.

PS: Am muncit ceva timp la acest articol deci aş aprecia un share şi comentariu din parte ta. Te rog, nu îmi frânge inima. Contează foarte multe pentru mine părerea ta.

Unele link-uri de mai sus sunt afiliate. Dacă intri pe ele şi cumperi ceva o să primim un comision. Tu nu plăteşti nimic în plus şi ne ajuţi să merge mai departe şi să scriem articole şi mai valoroase.

Similar Posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *