Cele mai bune carti subţiri pe care le-am citit

cele-mai-bune-carti-subtiri

Cele mai bune carti subţiri pe care le-am citit

carti-gratis-online

Dacă tot am scris despre cărţile groase pe care le-am citit am zis să fac un articol şi despre cele de la polul opus, cele subţiri.În general, cărţile pe care le-am citit sunt medii. Încerc să mă feresc de cărţile subţiri. Dar asta nu înseamnă că nu există cărţi subţiri care nu merită citite şi care vor aduce un plus de valoare în viaţa ta.Acestea sunt cele 10 recomandări ale mele când vine vorba de cărţi subţiri.

10 negri mititei de Agatha Christie

Nu mă dau în vânt după cărţile poliţiste dar pe această îmi este foarte greu să nu o recomand.O carte pe care nu o să poţi lăsa din mână.Din punctul meu de vedere , este cea mai bună carte pe care a scris-o Agatha Christie.Fac această afirmaţie orbeşte deoarece nu am citit celelalte cărţi ale ei.
Dacă ai citit cărţile ei ai putea să îmi laşi un comentariu în care să îmi spui dacă mă înşel sau nu când spun că 10 negri mititei este cea mai bună carte a ei.Cel puţin este una dintre cele mai cunoscute.

 

Cititorul din peşteră de Rui Zink

Cărţile sunt un instrument foarte puternic care te pot ajuta să te transformi într-o persoană mai bună.Această cărticică este bună pentru orice categorie de vârstă.Prima dată am crezut că este o carte pentru copii dar mi-am dat seama la sfârşit cât de înţeleaptă poate să fie această lectură.O recomand în special celor care nu citesc.

 

Arta războiului de Sun Tzu

Arta războiului nu este despre război ci despre viaţă. Foloseşte războiul ca pe o metaforă.Viaţa este un „război”. Nu ucidem alţi oameni, distrugem limitări. Noi, oamenii, suntem plini de „bullshit” care ne împiedică să facem multe lucruri. Acelaşi bullshit ne salvează şi viaţa. Trebuie să învăţăm să trăim cu acest „bullshit” dar, totuşi, să îl şi folosim în beneficiul tuturor.Arta războiului te ajută să trăieşti cu „bullshit-ul”.

 

Gândeşte fix pe dos de Paul Arden

O carte care te va face să râzi şi pe care o voi citi imediat. Dacă îţi plac cărţile cu multe imagini aceasta este pentru tine.

 

Manualul războinicului luminii de Paulo Coelho

Chiar dacă nu mai citesc Paulo Coelho nu îmi este ruşine să spun că mi-a făcut plăcere să citesc această carte. Mi-a plăcut atât de mult încât am citit-o de două ori. Dacă încerci să îţi găseşti un drum al tău îţi recomand această carte.

 

Conducta de milioane de Burke Hedges

De unii oameni muncesc o viaţă întreagă şi apoi ajung să fie săraci la bătrâneţe?
Un motiv este că nu au „conducta” propriei.Tu „cari găleţi” pentru alţii sau ai construit „conducte” în toată lumea ca te ajută să prosperi în fiecare zi.

 

Cosmetica duşmanului de Amélie Nothomb

O carte foarte ciudată. La început nu am prea înţeles unde se îndreaptă acţiunea şi apoi, pas cu pas, am fost lămurit. Mărturisesc că am rămas cu gura căscată şi m-am îndrăgostit de stilul scriitoarei Amélie Nothomb.

 

De ce iubim femeile de Mircea Cărtărescu

Mircea Cărtărescu este un personaj important al literaturii româneşti moderne. Unii îl consideră cel mai mare scriitor român în viaţă pe când alţii nici nu vor să audă de el. Oricum „De ce iubim femeile?” este o culegere de poveşti din viaţa scriitorului care te vor a purta peste tot prin lume lui Mircea Cărtărescu. A fost o vreme când citeam în special cărţile lui Mircea Cărtărescu deci dacă vrei alte recomandări lasă un comentariu.

 

Ecce homo de Friedrich Nietzsche

Nietzche rămâne unul dintre cei mai mari filosofi ai secolului XIX. Ecce homo este un fel de explicaţie a cărţilor pe care le-a scris şi răspunsuri la întrebări precum : De ce sunt aşa înţelept? sau De ce scrie cărţi aşa bune?
Unul dintre filosofii pe care mă chinui, momentan, să-i înţeleg. Dacă l-ai înţeles pe Freddie, te rog, lasă-mi un comentariu şi ajută-mă.

 

Dă lovitura! De ce acum e momentul să faci bani din pasiunea ta de Gary Vaynerchuk

Pasiunea este motorul din spatele a tot ceea ce este autentic şi supravieţuieşte peste veacuri.
Dar oare cum se creează ea? Cum ne construim pasiunea? Gary Vee este un tip carismatic care scrie într-o manieră uşor de citit şi prezintă lucrurile prin prisma propriei experienţe.

Nu are prea mare importanţă cât de subţiri sunt cărţile pe care le-ai citit. Important este să înveţi un lucru benefic din ele. Sau poţi să le citeşti de plăcere.

Similar Posts: