Top 10 locuri de unde poţi cumpără cărţi în engleză

Engleza este lingua franca de ceva timp în lumea şi, că vrem sau nu, ne influenţează viaţa în multe moduri. Dacă vrem să avem o arie mai mare de lecturi este necesar să cunoaştem bazele limbii engleză. Cel mai bun mod de a învăţa o limbă este devii interesat de ceva ce este scris în acea limbă. Poate că îţi place  judo şi vrei să practica, acest lucru te poate ajuta să înveţi limba japoneză, poate că îţi plac serialele de pe Netflix, asta te poate ajuta să înveţi mai repede limba engleză. Aici te pot ajuta şi eu. O să îţi prezint 10 locuri online unde poţi găsi cărţi în engleză la preţuri bune:

 

  Elefant.ro

Locul unde găseşti cea mai variată ofertă de cărţi deci era logică că vei găsi şi o mulţime de cărţi în engleză.

   Libris.ro

Din respect pentru oameni şi cărţi, Libris îţi oferă o mulţime de cărţi în engleză cu transport gratuit. 

   Cărtureşti.ro

Minunatele librării Cărtureşti au trecut şi online şi ne oferă o gamă variată de cărţi în engleză.

   Books Express

Books Express îţi oferă aproape 2 milioane de cărţi în engleză din care să alegi pe cea potrivită.

   Okian.ro

La Okian am găsit cărţi în engleză la preţuri foarte bune(20-25 lei) şi am putut să le ridic de la sediul lor ascuns din Vasile Lucaciu. Doamne, cât am căutat locul ăla. 🙂 Oricum, sunt de treabă. 

   Târgul Cărţii

Pe lângă faptul că este cel mai tare anticariat, Târgul Cărţii au şi colecţie drăguţă de benzi desenate numai bună pentru fanii acestui gen de cărţi. 

   Librărie.net

Librărie.net este locul unde să cauţi prima data dicţionare sau resurse care să te ajute să înveţi limba engleză mai repede şi uşor. 

   Emag.ro

Emag.ro este cel mai mare mall online de pe piaţa românească. Tocmai ce mama şi-a luat un aragaz de la ei şi a ajuns foarte rapid şi foarte devreme în zi. Asta demonstrează că poţi cumpăra liniştit de la ei cărţi în limba engleză.

   Prăvălia cu Cărţi

Ce frumos sună Prăvălia cu Cărţi. Parcă îmi imaginez un loc drăguţ amenajat unde poţi să te duci şi să citeşti cărţi până te dă afară proprietarul. 🙂 Online nu vei putea citi până la închidere dar vei putea achiziţiona enciclopedii, cărţi de poezii, dicţionare, teatru. Toate în engleză.

Sper că îţi este de folos această resursă online. Tu de unde îţi procuri cărţile în engleză? Preferi să citeşti în engleză sau în română?

Similar Posts:

One Reply to “Top 10 locuri de unde poţi cumpără cărţi în engleză”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *