8 cărţi care sunt un cadou bun

carti-cadou-craciun

Se aproprie Crăciunul şi vrei să faci cadouri anumitor persoane din viaţa ta. Dacă eşti cititor probabil că ai în jurul tău persoane care sunt şi ele cititori. Să îţi spun un secret: este uşor să faci cadouri unui cititor. Cărţile nu sunt niciodată destule şi ai de unde să te inspiri. Dacă te întrebi ce cărţi bune poţi să-i oferi cadou am eu o listă de 8 cărţi pe care ţi le recomand.

 

Bucuria vieţii – Irving Stone

O carte despre viaţa lui Vincent van Gogh. Dacă este o persoană mai pasională şi îi place pictura atunci aceasta este un cadou bun.

 

Despre arta fericirii – Christophe Andre

O carte tot despre arta. Aceasta îmbină psihologia fericirii cu arta de bună calitate. Foloseşte picturi celebre ca studii de caz pentru fericire. Dacă doreşti să faci cadou unei persoane care are nevoie de un imbold spre o atitudine mai proactivă atunci aceasta este un cadou bun.

 

Antifragil. Ce avem de câştigat de pe urma dezordinii – Nicholas Nassim Taleb

Aici este simplu. Cartea va fi un cadou foarte bun pentru cititorul care crede că le ştie pe toate şi are o inteligenţă ascuţită. Inteligenţă care a fost şlefuită în multe ore de citit şi gândit.

 

Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace – Stephen R. Covey

Cartea lui Covey este un cadou bun pentru o persoană care doreşte să fie mai organizată şi în acelaşi timp să menţină un echilibru sănătos în viaţa persoană.

 

Război şi pace – Lev Tolstoi + Mizerabilii – Victor Hugo + Marile speranţe – Charles Dickens + Hoţul de cărţi – Markus Zusak

Aceste 4 cărţi le poţi face cadou oricui. Orice om are ceva de învăţat din aceste cărţi. La fel şi din cele de mai sus. Dar am vrut eu să îţi ofer nişte sfaturi care sper să te ajute.

 

Tu ce carte ai primit cadou şi vrei să o recomanzi mai departe?

 

Similar Posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *