25 de super-cărţi la reducere de Zilele Elefant

elefant-reducere

 

În perioada 15-19 iunie, Elefant.ro sărbătoreşte 6 ani de existenţa. Cu această ocazie au reduceri foarte mari la toată gama lor de produse. Cum noi suntem cititori, ne interesează care sunt cărţile care merită cumpărate şi sunt şi la reducere. Ca să îţi uşurez munca îţi voi recomanda eu 25 de cărţi pe care merită să le cumperi şi care sunt şi la reducere.

Acestea sunt cărţile la reducere:

 

Misterul regelui de Stephen King – 17 lei

Despre ce este:

În prima parte, Stephen King spune povestea lui şi cum a ajuns să devină unul dintre cei mai celebrii scriitori ai zilelor noastre. În a doua parte, acesta oferă sfaturi pentru cei care doresc să urmeze această carieră.

 

Hoţul de cărţi de Markus Zusak – 21 lei

Despre ce este:

Cartea spune povestea lui Liesel care trăieşte într-un context destul de nefericit, Germania nazistă. Aceasta găseşte refugiul în cărţile pe care le „împrumută” şi crează legături nemuritoare familia lui adoptivă şi cu vecinii acestora. 

 

Secretele succesului de Dale Carnegie – 16 lei

Despre ce este:

Dacă vrei să ai succes în viaţa şi să devii mai persuasiv această carte este cea mai bună pentru tine. Este o carte uşor de citit şi cu principii valabile oricând şi oriunde.

 

Antifragil de Nassim Nicholas Taleb – 29 lei

Despre ce este:

Oamenii sunt obsedaţi să prezică lucrurile viitoare şi să simtă că sunt în control. În realitate, lucrurile stau exact pe dos şi avem foarte puţin control asupra viitorului. Această carte te va ajuta să navighezi într-o lume plină de neprevăzut şi să duci o viaţă fericită.

 

Inteligenţa emoţională de Daniel Goleman – 18 lei

Despre ce este:

O carte clasică de dezvoltare personală cu ajutorul căreia îţi vei îmbunătăţi relaţiile cu ceilalţi şi vei comunica mai eficient.

 

Marile speranţe de Charles Dickens – 12 lei

Despre ce este:

Una din cele mai bune cărţi de beletristică pe care le-am citit. Cartea ne spune povestea unui copil care ajunge să aibă o condiţie materială şi socială mult mai bună decât i-a fost sortită datorită unui om misterios. O poveste captivantă şi cu un final neaşteptat.

 

Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace de Stephen R. Covey – 20 lei

Despre ce este:

Sigur ai auzit de această lucrare clasică. Dar ştii ce o face atât de revelatoare? Faptul că este bazată pe principii o face credibilă. Principiile nu se schimbă. Sunt pentru totdeauna. Fiecare dintre obiceiurile expuse în carte este un prospect pentru eficacitate care acoperă toate cele 4 domenii ale vieţii: fizică, psihică,emoţională, şi chiar spirituală.

 

Începe cu ce nu-ţi place de Brian Tracy – 10 lei

Despre ce este:

Brian Tracy ne învaţă cum să distrugem procrastinarea şi să atacăm obiectivele pe care le avem printr-o tactică neobişnuită. Ne îndeamnă să începem cu nu ne place şi să ne ocupăm de priorităţile noastre primul lucru în fiecare zi.

 

Lecţii de viaţă de la Nietzsche de John Armstrong – 10 lei

Despre ce este:

Friederich Nietzsche este unul dintre cei mai importatanţi şi influenţi filosofi din istorie. Este cunoscut pentru fraza „Dumnezeu este mort” şi pentru mustaţa enormă. 😀 În această carte este distilată o parte din cunoştinţele lui valoroase care au capacitatea să îţi facă viaţa mai bună.

 

Toţi marketerii sunt mincinoşi de Seth Godin – 14 lei

Despre ce este: 

Seth Godin este un monstru sacru al marketingului modern. Este cel care a inventat conceptul de permission marketing şi care scrie nişte articole super-tari pe blogul lui. Această carte este dedicată tuturor oamenilor deoarece toţi suntem marketeri în lumea modernă.

 

Cei şase stâlpi ai încrederii în sine de Nathaniel Branden – 17 lei

Despre ce este:

O carte pe care o recomand tuturor persoanelor care doresc să îşi crească nivelul de încredere în sine natural şi fără complicaţii. O carte care îţi poate schimba perspectiva asupra lumii şi, cel mai important, îţi îmbunătăţeşte relaţia pe care o ai cu tine.

 

Fata dispărută de Gillian Flynn – 24 lei

Despre ce este:

Nu sunt multe cărţi de ficţiune pe această listă dar pe asta trebuia să o pun. Am văzut filmul şi mi s-a părut genial. O să cumpăr şi carte şi sunt sigur că este la fel de genială ca filmul. Aşa că recomand să o cumperi cât mai este la reducere fiindcă nu-i chiar aşa ieftină.

 

Jocul lui Ender de Orson Scott Card – 14 lei

Despre ce este:

Încă o carte de ficţiune pe listă. Sunt curios cum scrie Orson Scott Card şi dacă îşi merită renumele. Aş cumpăra-o fiindcă mi-a plăcut filmul, ca la precedenta.

 

Secretele minţii de milionar de T. Harv Eker – 13 lei

Despre ce este:

Această carte are intenţia curajoasă să te facă să gândeşti ca un milionar. Sunt câteva lucruri destul de îndoielnice în ea dar oferă foarte multă valoare şi este o incursie benefică în mintea unui milionar.

 

Cel mai vestit vânzător din lume de Og Mandino – 13 lei

Despre ce este:

Cartea este o parabolă având în centrul acţiunii un tânăr care învaţă pe propria piele secretele succesului în vânzări. Ceva asemănător cu „Cel mai bogat om din Babilon”. Încă o carte bună pe care nimeni nu o va înţelege.

 

Curs de vânzări. Cum să vinzi orice oricui de Zig Ziglar – 8 lei

Despre ce este:

Zig Ziglar este unul dintre cei apreciaţi autori de literatură motivaţională. Acesta te învaţă cu ajutorul propriei experienţe ce însemană să fii un bun vânzător şi cum să obţii clienţi fideli.

 

Mindfulness pentru începători de Jon Kabat-Zinn – 15 lei

Despre ce:

Mindfulness-ul este starea minţii pe care oricine ar trebui să o atingă dacă doreşte să aibă o viaţă liniştită şi de succes. Jon Kabat-Zinn este unul dintre numele mari care a cercetat acest „fenomen” şi un om de la care avem multe de învăţat.

 

Urzeala tronurilor(2 volume) de George R.R. Martin – 23 lei

Despre ce este:

Am o prejudecată când vine vorba de cărţile populare. De aceea vreau să citesc măcar primele două volume şi să văd dacă prejudecata mea are un fundament logic.

 

Putere nemărginită de Anthony Robbins – 12 lei

Despre ce este:

Cea mai populară carte a lui Tony Robbins te va motiva şi îţi va deschide ochii să vezi adevărata putere care aşteaptă să fie accesată. Iar această putere se află în mintea ta. Dacă vrei să fii motivat ca la carte trebuie să achiziţionezi această carte.

 

Tată bogat, tată sărac de Robert Kiyosaki – 15 lei

Despre ce este:

O carte foarte bună pentru cei care doresc să devină liberi financiari. Chiar dacă este scrisă acum ceva ani, principiile de bază care sunt prezentate în carte sunt valabile şi acum.Este un început foarte bun pentru cei care doresc să devină mai inteligenţi financiar şi nu numai.

 

Cele cinci limbaje ale iubirii de Gary Chapman – 13 lei

Despre ce este:

Dacă ai probleme în relaţiile cu ceilalţi sau cu partenerul de cuplu atunci cel mai probabil nu ai auzit de limbajele iubirii şi cum ne influenţează acestea viaţa. Oricine trebuie să citească această carte şi să aplice lucrurile din ea.

 

Puterea prezentului de Eckhart Tolle – 16 lei

Despre ce este:

Mesajul din carte este foarte simplu, trăitul în momentul de faţă este cea mai rapidă cale spre fericire. Dacă reuşeşti să accesezi momentul de faţă vei avea acces la o lume nouă. Cel puţin asta declară autorul în lucrarea de faţă. Vezi tu dacă am dreptate sau nu.

 

Motive pentru a zâmbi de Zig Ziglar – 12 lei

Despre ce este:

Acesta ne împărtăşeşte prin cartea sa “Motive pentru a zâmbi” o mulţime de poveşti care te vor face să meditezi mai mult la lucrurile pentru care poţi fi recunoscător în viaţa ta.

 

Cine mi-a luat caşcavalul? de Spencer Johnson – 9 lei

Despre ce este:

O parabolă amuzantă care te va învăţa cum să faci faţă schimbărilor şi să menţii cursul pe care îl doreşti. Şi este şi uşor de citit.

 

De la idee la bani de Napoleon Hill – 15 lei

O carte foarte practica care te va ajuta să îţi transformi visurile în realitate. Cel puţin din punct de vedere financiar. Are la bază următoarele 13 principii:

 • Dorinţa
 • Credinţa
 • Autosugestia
 • Cunoaşterea
 • Imaginaţia
 • Îndrăzneala
 • Persistenţa
 • Ajutorul extern
 • Planificarea
 • Subconştientul
 • Puterea creierului
 • Al şaselea simţ

Dacă ţi se par utile aceste informaţii şi ai vreo curiozitate şi ai vrea să fac un articol despre, trimite-mi un e-mail la contact@carticareconteaza.com sau dă-mi un mesaj pe Facebook.

Similar Posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *